Toon van Kempen Klus en Machinaal Timmerbedrijf is een kleine, overzichtelijke onderneming, gespecialiseerd in verbouwingen. Maar ook voor het plaatsen van garagedeuren, dakramen, kozijnen, ramen en deuren. Kortom voor de meest uiteenlopende klussen in en om het huis draait Toon van Kempen z'n hand niet om.

Het bedrijf wordt geleid door een gekwalificeerd en veelzijdig vakman. Praktijkervaring deed hij op bij verschillende bedrijven in de regio. Daar heeft hij zich alle facetten van het vak eigen gemaakt.

Toon van Kempen is pas enkele jaren als zelfstandige bezig maar heeft in deze tijd al een aanzienlijke klantenkring opgebouwd. Particulieren en bedrijven die zijn vakkennis waarderen, maar ook zijn stiptheid, zijn gedegen adviezen, en niet te vergeten, zijn alleszins redelijke prijzen. En mocht er onverhoopt iets buiten zijn expertise vallen dan weet hij zeer goed wie hij daarvoor moet benaderen. Zo heeft hij een nauw samenwerkingsverband met twee broers die elk hun eigen bedrijf hebben (een schildersbedrijf en een installatie bedrijf).

Dus gaat het om een eenvoudig karwei, timmerwerk-op-maat, of een complexe verbouwing? Onthoud dan één naam:

Toon van Kempen